''Laat jou innerlijke heks aan de wereld zien''

 De taboe op het woord ''heks'' heeft zo'n negatieve lading gekregen. Het is jammer dat mensen zich niet ervoor durven te uiten. Met deze shoots hoop ik dat het taboe kan doorbreken en dat mensen op deze manier aan de wereld hun innerlijke heks durven te laten zien. Niks is mooier dan je niet meer verstoppen. Stop met je anders voordoen dan je bent omdat de maatschappij een taboe ervan heeft gemaakt. Laten we samen iets moois creëren en jou weer helemaal jezelf laten voelen.'' - Sarah
Wat houdt the witchy shoot in? 

Een witchy shoot is voor de mensen die hun innerlijke heks willen omarmen, die taboes willen doorbreken en de hunzelf een moment van spirituele groei en zelfliefde gunnen.  Het is een halve dag lang, jouzelf een moment gunnen. De shoot is buiten om zo te connecten met moeder aarde.

De retraite begint eigenlijk al op het moment dat jouw innerlijke heks JA! zegt tegen deze fotografieretraite. We starten eerst met een kickoff call. We kletsen over wat je uit de shoot wilt halen, waar je op wilt focussen tijdens de geleide meditatie die ik geef, de kleding (want er is een optie tot gehele styling bij de moonchild pakket!), we maken een visionboard en nog zo veel meer. Op de dag zelf starten we  de retraite met een geleide meditatie die ik speciaal geef op basis waar jij je focus op wilt leggen. Wil jij je innerlijke kind helen? Je innerlijke heks omarmen? Manifesteren? Het is allemaal bespreekbaar en mogelijk. De meditatie doen we om tot rust te komen en om jou te laten connecten met je hogere zelf. Na de meditatie geef ik jou een tarotlegging, ook weer op basis van jou energie. Na deze sessie starten we met fotograferen in de natuur, of je het nou wilt in de stad, strand, bos, alles is mogelijk! (ook bij jou thuis is eventueel mogelijk mocht jij je buiten oncomfortabel voelen.)  Je krijgt na de shoot (Bij het moonchild pakket) ook een goodiebag waarmee je zelf aan de slag kan gaan!  Je krijgt na de shoot 33 - 44 foto's hoogbewerkt (dat ligt aan het pakket dat je kiest.)

Ben jij klaar om je innerlijke heks te omarmen en je helemaal in de watten te laten leggen?  Wacht dan niet langer en neem contact op met mij zodat we vrijblijvend kunnen kijken of jij JA! zegt tegen je innerlijke heks.