Download hier de disclaimer voorafgaand de shoot!


''Vang het licht van jouw ziel door de lens van de camera''

''Als spirituele fotograaf ben ik meer dan alleen een persoon die de foto's schiet. Ik combineer mijn liefde voor fotografie en spiritualiteit met mijn spirituele vermogens om beelden te creëren die een oprechte betekenis hebben voor jou als persoon. Voorafgaand van elke fotoshoot leg ik tarot of orakel (ligt aan jou energie) om een dieper inzicht te krijgen in de energie en sfeer en die samen een oprecht beeld kunnen maken. Ik werk op basis van deze energie en maak beelden die de emoties, waarden en verhalen van mijn onderwerp uitdrukken. Dit resulteert in unieke, betekenisvolle en verrassende beelden die niet alleen mooi zijn, maar ook jou energie vastleggen. Ben jij op zoek naar een fotograaf die meer biedt dan alleen esthetische beelden? Neem dan contact met mij op en ontdek hoe mijn spirituele benadering van fotografie jouw verhaal op een meeslepende manier kan vastleggen." - Sarah
Waarom spirituele fotografie? Wat houd het in? 

Spirituele fotografie is een vorm van fotografie die zich richt op het vastleggen van de essentie van jouw spirituele boodschap en waarden. Bij spirituele fotografie ga ik als fotograaf werken op basis van energie. Dit houdt in dat ik mij richt op de energetische uitstraling van jou of jouw merk, en hoe deze het beste vastgelegd kan worden op beeld. Ik ben meer dan alleen een fotograaf en wil graag mensen de optie geven om zichzelf en hun merk te ontdekken. Ik vind het mooi om samen dit te kunnen doen. 


Zet jouw ziel in de spotlight 

Tijdens onze fotoshoot werk ik op basis van energie. Dit betekent dat ik me concentreer op de energetische uitstraling van jou, en hoe deze het beste tot uiting kan komen op beeld. Om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt en in een positieve energie verkeert, beginnen we de fotosessie met een meditatie of ontspanningsoefening. Deze introductie helpt je om in het moment te zijn, je te verbinden met je innerlijke kracht en resulteert in authentieke en krachtige foto's. Daarnaast kom je los en verdwijnen eventuele angsten. Natuurlijk is de meditatie geen verplichting, maar het kan je helpen om jezelf comfortabel te voelen en tot rust te komen voor de shoot

Tijdens onze samenwerking gaan we diep in op jouw spirituele reis en de boodschap die je wilt overbrengen/die je moet krijgen. Of het nu gaat om het vastleggen van jouw persoonlijke groei en transformatie, of om jezelf een beetje te laten verwennen. We zullen alle aspecten van jezelf bespreken en hoe we deze het beste kunnen vertalen naar fotografie. Ik luister ik naar jouw wensen en behoeften. We kijken samen naar styling, poses en attributen die resoneren met jouw spirituele energie. Ik moedig je ook aan om gebruik te maken van een extra optie die ik bied: een reading voorafgaand aan de fotoshoot met behulp van kaarten en het creëren van een vision board. Deze tools kunnen je helpen om dieper inzicht te krijgen in jezelf en meer duidelijkheid naar jouw pad,  zodat we de fotoshoot nog meer kunnen afstemmen op jouw unieke energie en boodschap.

Ik vind het belangrijk dat jij je comfortabel voelt en volledig begrijpt wat er tijdens de fotosessie zal gebeuren. Daarom nemen we de tijd om alle details te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Ik creëer een ontspannen sfeer waarin je jezelf kunt zijn en waarin je je vrij voelt om je spirituele essentie te omarmen en emoties te tonen. Het resultaat van onze samenwerking is het creëren van unieke, krachtige en authentieke foto's die jouw spirituele boodschap perfect weergeven en jezelf nog meer kracht geven dan dat je daarvoor al had. Deze beelden zullen een diepe en emotionele verbinding maken met jezelf. Ze tillen jou naar een hoger niveau en helpen je om stappen te zetten op jouw spirituele pad.
Zet de ziel van je onderneming in de spotlight. 

Welkom in de wereld van spirituele branding fotografie, waar we de diepere essentie van jouw merk tot leven brengen. Ik geloof dat branding meer is dan alleen visuele elementen - het gaat om het overbrengen van de ziel en de boodschap van jouw merk naar de wereld.

Met spirituele branding fotografie creëer je een visueel verhaal dat zich richt op jouw waarden, missie en visie. Het is een manier om jouw publiek te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Het helpt je om een emotionele verbinding te maken met jouw doelgroep en hen te inspireren om in actie te komen. Tijdens onze samenwerking nemen we de tijd om jouw merk grondig te begrijpen. We zullen praten over jouw spirituele reis en de boodschap die je wilt overbrengen. We onderzoeken de energie en de kleuren die het beste passen bij jouw merk en hoe deze kunnen worden geïntegreerd in de fotografie. Het gaat erom dat je jezelf en jouw merk authentiek presenteert. Spirituele branding fotografie brengt jouw persoonlijkheid tot leven en zorgt voor een diepere connectie met jouw publiek. Door gebruik te maken van kleuren, texturen en poses die bij jou en jouw merk passen, creëer je een unieke visuele identiteit die mensen herkennen en onthouden. Maar het gaat niet alleen om het maken van mooie foto's. Spirituele branding fotografie gaat om het creëren van een ervaring. Het is een kans om jouw publiek mee te nemen op een reis door jouw merk. Door de juiste sfeer en energie te creëren, voelt jouw publiek zich betrokken en geïnspireerd om jouw boodschap te verspreiden.

Zowel voor persoonlijke spirituele fotografie en spirituele branding fotografie bied ik de optie om een meditatie vooraf te doen, een kaartlegging te doen en een vision board te maken. Dit is echt een goede tool om zo tot een duidelijke doel te maken voor jezelf en je te richten op je toekomst. 


Als je op zoek bent naar een manier om jouw merk naar een hoger niveau te tillen, overweeg dan spirituele branding fotografie. Het is een krachtige tool om jouw boodschap te verspreiden en een emotionele connectie te maken met jouw publiek. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en jouw spirituele reis te vangen in prachtige beelden. Laten we samen jouw boodschap in de wereld uitdragen en de kracht van spirituele fotografie omarmen.


Over mijn reis : 

Toen ik nog jong was, werd ik opgevoed in een familie waar spiritualiteit diep verankerd was, vooral aan mijn vaders kant. Mijn vader, stiefmoeder, oma en tante (en nog meer familieleden) waren allen diep geworteld in spiritualiteit en zij deelden graag hun kennis en ervaringen, vooral wanneer ik nog jong was. Hun gesprekken waren doordrenkt van betekenisvolle verhalen en diepgaande inzichten, waardoor mijn nieuwsgierigheid naar spiritualiteit alleen maar werd aangewakkerd. Ik werd geïnspireerd door hun verhalen over verbinding, innerlijke kracht en het ontdekken van een diepere betekenis in het leven. Dit motiveerde mij om mij verder te verdiepen in spiritualiteit en mijn eigen pad te bewandelen.

Maar het begon pas echt toen ik achttien werd en dat mijn spirituele reis echt van start ging, op een moment van zowel verdriet als verwondering. Het was een dag waarop mijn oma ons verliet en we als familie samen waren om afscheid te nemen. Terwijl we daar stonden, omringd door liefde en herinneringen, besloten we om naar haar favoriete nummer te luisteren. De melodie vulde de ruimte en bracht een gevoel van verbondenheid tussen ons allemaal. En toen gebeurde er iets magisch. Terwijl mijn oma haar laatste adem uitblies, keken we allemaal naar de klok en zagen we dat het precies 13:13 uur was. Mijn vader zei toen: "Dit was oma's geluksgetal." Op dat moment voelde ik een tinteling door mijn hele lichaam gaan, een signaal dat er meer was dan we met onze zintuigen konden waarnemen. Het was op dat moment dat ik begon te geloven dat er een diepere betekenis lag in de gebeurtenissen om ons heen. Mijn oma had een wens geuit om zeven dagen boven de grond te blijven voordat ze begraven werd. Het lot bracht ons op een vrijdag de 13e naar haar laatste rustplaats. Een datum die vaak geassocieerd wordt met bijgeloof en angst, maar voor ons een dag van betekenis en spirituele verbondenheid werd. 

Vanaf dat moment begon mijn reis naar zelfontdekking en spiritueel bewustzijn. Ik begon te zoeken naar antwoorden, meditatieve praktijken en de wijsheid van spirituele leraren. Ik leerde dat er een diepe, innerlijke wijsheid in mijzelf schuilt, en dat ik de sleutel bezit om mijn eigen spirituele groei vorm te geven. Mijn spirituele reis heeft me geleid naar plaatsen van inzicht en transformatie, waar ik de onzichtbare draden van het universum kan voelen en de aanwezigheid van mijn geliefden kan ervaren, zelfs wanneer ze fysiek niet meer bij me zijn. Ik heb geleerd om te vertrouwen op synchroniciteit, intuïtie en de kracht van liefde en compassie.


Nu, paar jaar later, ben ik dankbaar voor mijn spirituele reis. Het heeft me geholpen om mijn eigen pad te vinden, mijn innerlijke kracht te ontdekken en mijn verbinding met iets groters dan mezelf te ervaren. Mijn tante en mijn oma blijven mijn inspiratiebronnen, begeleidende lichten op mijn weg naar bewustzijn en spirituele vervulling. Mijn spirituele reis gaat door, en ik omarm elke stap met verwondering en openheid. Ik ben vastbesloten om te groeien.